снимка: БулфотоПовече от 150 души са били ранени по последни данни  късно

...
снимка: БулфотоПовече от 150 души са били ранени по последни данни  късно
Коментари Харесай

Много ранени след труса я Япония

снимка: Булфото

Повече от 150 души са били ранени по последни  данни  късно вечерта в събота. Няма данни за умряли. Припомняме, че трусовете се усетиха в 10 префектури в Северна, Североизточна и Централна Япония, в това число Фукушима, Мияги и столичния регион.

Първоначално бе  оповестена опасност от цунами , само че по-късно предизвестието беше анулирано. Японският министър председател  Йошихиде Суга  прикани хората да бъдат деликатни, защото се чакат вторични земетресения със мощ над 6 по Рихтер.

До 950 000 семейства останаха без ток заради бедствието. Енергийната компания Tokyo Electric Power заяви, че експертите не са записали спешни ситуации в нуклеарната електроцентрала Фукушима-1 след земетресението. Главният секретар на японския кабинет Кацунобу Като каза, че нуклеарните уреди, ситуирани в Япония, не са развалени от земетресението. Високоскоростните влакове " Шинкансен " бяха спрени в няколко посоки.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР